Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03 08:57 - На час по лъжичка, за да няма пресищане...
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 469 Коментари: 4 Гласове:
14

Последна промяна: 19.03 06:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                   Ако има все още човешки същества, които не са наясно с Истината за империята на Злото – русия, ще обясня с думи прости, за да е разбираемо за всички.
                   Русия е огромен кърлеж върху плътта на Земята и Човечеството, който изсмуква жизнените сокове от планетата, извращава човешката природа и съзнание, и разпространява заразата си навсякъде без да може да осъзнае, че унищожавайки с болните си амбиции всичко по пътя си, унищожава бавно, но сигурно и себе си!!!
                    Който все още не е осъзнал тази дълбока Истина, е за съжаление!
                   
Широко затворените очи не служат на Истината! 18.03 07:04 А в познаването и осъзнаването на Истината е спасението и благоденствието на човешкия род. Докато човечеството се води по болните амбиции на силите на мрака, няма как да има бъдеще и духовно израстване... Човечеството няма нужда от императори, създаващи алчни, ненаситни, насилнически империи... Човечеството се нуждае от мъдреци с висок Дух, които да го водят по Пътя на Любовта, Мъдростта и Истината Божия и да му помагат да развива духовна дълбочина, ясно съзнание, вътрешна сила и воля, за да се справя с предизвикателствата и изпитанията на Живота.
                                  С цялото ми уважение и загриженост:      Огнян Узунов
                   



Гласувай:
14


Вълнообразно


1. emi1ts - Империята на злото
17.03 20:30
както я наричаш е много по обширна и един особено добре работещ нейн инструмент е омразата която се усеща особено силно тук!Бих казала че ,тя съществува навсякъде по света където присъства омразата,егоизма,липсата на състрадание и загриженост за ближния...!Граници за нея не съществуват.От друга страна е особено ценно , че има не малко хора ,които са развили в себе си състрадателност,любов,съпричастност и са достигнали до мъдростта колко са важни тези ценности и да ги прилагат на практика в живота си!
цитирай
2. batogo - Широко затворените очи не служат на Истината, Еми1!
18.03 07:04
А в познаването и осъзнаването на Истината е спасението и благоденствието на човешкия род. Докато човечеството се води по болните амбиции на силите на мрака, няма как да има бъдеще и духовно израстване... Човечеството няма нужда от императори, създаващи алчни, ненаситни, насилнически империи... Човечеството се нуждае от мъдреци с висок Дух, които да го водят по Пътя на Любовта, Мъдростта и Истината Божия и да му помагат да развива духовна дълбочина, ясно съзнание, вътрешна сила и воля, за да се справя с предизвикателствата и изпитанията на Живота.
цитирай
3. petgrig - Добрата новина е,
19.03 08:14
че това зло е на път да се самоунищожи. Но колко невинни хора ще избие преди това....
цитирай
4. kolevdobri - Русия...
27.03 09:29
Страна с невероятен интелектуален потенциал и НЕВЕРОЯТНО слаб институционален капацитет. Там не можеш да разбереш, доколко глупостта, по своята обективна природа се е настанила в техните мозъци или всичко това е следствие на пропагандата. Защото съм чувал такива небивалици от интелектуалци, че се питам дали наистина това са интелектуалци. Руските царе и императори, за столетията на съществуването на тази страна, така да го кажем, доста успешно са вградили в съзнанието на простолюдието, че РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВРЪХЦЕНТРАЛИЗИРАНА СТРАНА, което на простичък език означава, предопределена ДИКТАТУРА. Жалкото, което виждам в Русия е, че за последните 100 и повече години, наследствената императорска власт се трансформира в канонична КГБ власт. Защо казвам канонична? Защото за тези години не е имало властник след Ленин, който да не е бил предварително одобрен или избран от чекистите. Държава, изградена изключително върху основата на насилието, бруталността и мракобесието. Държава на нещастните фуражки и още по-нещастните техни поданици.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1811417
Постинги: 661
Коментари: 4541
Гласове: 41865
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930